Με την εμπειρία του Ομίλου να φτάνει τα 40 σχεδόν χρόνια, εγκαινιάζεται μια νέα σειρά υπηρεσιών βραχυχρόνιας ή και μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτων, χωρίς περιττές διαδικασίες είτε για προσωπική ή και για επαγγελματική χρήση, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πρωτοπορώντας στην Κεντρική Ελλάδα και όχι μόνο.

Η Karellis Group Rent a Car & Leasing απευθύνεται σε όλους και για όσο καιρό χρειάζονται ένα αυτοκίνητο, SUV, ακόμη και ηλεκτρικό ή και επαγγελματικό χωρίς τις χρονοβόρες συνήθεις διαδικασίες.

Ήδη η ζήτηση για αυτές τις υπηρεσίες στην πόλη μας τη Λαμία αλλά και στην ευρύτερη περιοχή είναι μεγάλη, ειδικά σε μια εποχή που υπάρχουν καθυστερήσεις είτε λόγω της πανδημίας είτε λόγω του πολέμου, σε παραδόσεις νέων αυτοκινήτων, αλλά και ελλείψεις καλών μεταχειρισμένων.

Η Karellis Group όμως, με την μεγάλη επιφάνεια και ικανότητα που την διακρίνει έχει εξασφαλίσει ένα σημαντικό αριθμό αυτοκινήτων για να μπορεί να καλύπτει μέσω μισθώσεων τις ανάγκες του κόσμου για ένα καλό αυτοκίνητο.

Έτσι μπορείτε ακόμη, να αλλάξετε αυτοκίνητο πιο εύκολα και πιο συχνά, απολαμβάνοντας έτσι με κάθε νέο μοντέλο, σύγχρονες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας που σας προσφέρει μόνο το Karellis Group.

20220416_142831
20220416_122132
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

22310 23563

ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ SERVICE?

Οι καλύτεροι μηχανικοί στην περιοχή της Στερεάς

Κλείσε ένα ραντεβού τώρα

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

22310 23563

el test