Η Ιαπωνική υπεροχή σε όλο της το μεγαλείο!

H Mazda είναι το συνώνυμο της ποιότητας και της ιαπωνικής αξιοπιστίας.

Όλα τα αυτοκίνητα της Mazda έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά: μοναδικό και ξεχωριστό σχεδιασμό, αποδοτικές τεχνολογίες και ανόθευτη οδηγική απόλαυση.

Η γκάμα των μοντέλων της διαθέτει roadster, SUV, sedan ή hatchback.

Στην Karellis Group θα βρείτε όλα τα μοντέλα της μεγάλης αυτής Ιαπωνικής μάρκας, τεχνική εξυπηρέτηση για όλα τα μοντέλα αλλά και χρηματοδοτικές λύσεις με τις οποίες μπορείτε να κάνετε δικό σας το Mazda της επιλογής σας είτε με αγορά είτε με ευέλικτη μίσθωση.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Το μέλλον είναι εδώ με τη μορφή του πρωτοποριακού νέου κινητήρα Skyactiv-X της Mazda. Είναι ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθειά μας να αναπτύξουμε τον ιδανικό κινητήρα καύσης, εμπλουτίζοντας παράλληλα τη ζωή των ανθρώπων μέσω της “οδηγικής απόλαυσης” και προστατεύοντας τον όμορφο πλανήτη μας.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

KODO: Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Στην Mazda πιστεύουμε ότι ένα αυτοκίνητο πρέπει να προκαλεί συναισθήματα, κάνοντας την καρδιά σας να χτυπά γρήγορα πριν καν καθίσετε πίσω από το τιμόνι. Ακόμα και όταν στέκεστε ακίνητοι, το Mazda σάς μεταφέρει μια συναρπαστική αίσθηση κίνησης που σας κάνει να θέλετε να το οδηγήσετε. Αυτός είναι ο σχεδιασμός Kodo: Η ψυχή της κίνησης, η δική της φιλοσοφία στον σχεδιασμό.

Κλείστε ένα test drive σήμερα!

KARELLIS GROUP

Επίσημος Διανομέας & Επισκευαστής για τον Νομό Φθιώτιδος

Κλείσε ραντεβού online

ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ

22310 23563

2ο Χλμ Ν.Ε.Ο Λαμίας – Αθήνας

2ο Χλμ Ν.Ε.Ο Λαμίας - Αθήνας

Email: info@karellis-group.com

test

Τηλέφωνο: 22310 23563

test

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με τις ανάγκες επισκευής και σέρβις του αυτοκινήτου σας. Ελάτε, καλέστε μας ή στείλτε μας ένα email. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό εντός εργάσιμων ημερών και ωρών.


    el test