40 χρόνια εμπειρίας

Η Karellis Group είναι η πραγματοποίηση του ονείρου ενός ανθρώπου, του Παναγιώτη Καρέλλη που λάτρευε και λατρεύει το χώρο του αυτοκινήτου και είχε οραματιστεί ένα ολόκληρωμένο συγκρότημα στο οποίο θα παρέχονται όλες οι υπηρεσίες που αφορούν την πώληση και την συντήρηση ενός οχήματος.

Ο Παναγιώτης Καρέλλης ξεκίνησε το 1976 σαν ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων με ένα μικρό μαγαζί στο κέντρο της Λαμίας ενώ παράλληλα έκανε τα πρώτα του βήματα στην εμπορία με την πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Το 1984 μία εταιρεία σταθμός βρέθηκε μπροστά του, η ανερχόμενη τότε CITROËN ΕΛΛΑΣ.

Στην πορεία συνεργάστηκε και με άλλες εταιρείες όπως την OPEL, την ISUZU, την ZASTAVA καθώς επίσης και για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα με την LANCIA (ΛΑΜΔΑ Α.Ε).

Το όραμα και η αγάπη για το χώρο του αυτοκινήτου και οι ανάγκες τις δουλειάς που συνεχώς μεγάλωναν τον οδήγησαν να δημιουργήσει νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στις οποίες θα εξυπηρετούσε όλες τις ανάγκες των καταναλωτών.

Πιστά δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια και έως σήμερα ενεργό μέλος της εταιρείας, η σύζυγος του Ασημίνα Καρέλλη.

Read more

Έτσι το 1995 μεταφέρεται στο 2ο χιλ. της ΛΑΜΙΑΣ-ΑΘΗΝΩΝ στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 5000m2 στις οποίες στεγάζονται σήμερα υπό την διοίκηση του υιού Χρυσόστομου Καρέλλη απο το 2005 ,η CITROËN, ŠKODA, JEEP και με πρόσφατες προσθήκες την ISUZU, KYMCO, MAZDA και DS.

Στην κάθετη μονάδα της εταιρείας εκτός από τις εκθέσεις αυτοκινήτων και δικύκλων υπάρχει ένα άρτια εξοπλισμένο τεχνικό κέντρο, που αποτελείται από, συνεργείο, ηλεκτρολογείο, φανοποιείο, τμήμα υγραεριοκίνησης ,πλυντήριο , όλα τα τμήματα απαρτίζονται από εξειδικευμένο προσωπικό.

Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε.

Η πορεία ανάπτυξης της εταιρείας συνεχίζεται και στα πλαίσια μιας αρίστης συνεργασίας με τον όμιλο Συγγελίδη το 2014 η εταιρεία μας ανέλαβε την διάθεση και επισκευή των αυτοκινήτων PEUGEOT για την ευρύτερη περιοχή με την επωνυμία Αutokar.

Σε ένα αυτόνομο χώρο 700 τ.μ μπορείτε να βρείτε τα πάντα γύρω από το Peugeot σας.

Τέλος στην προσπάθεια για μια προσέγγιση 360° γύρω από σύγχρονες υπηρεσίες μετακίνησης δημιουργήσαμε την “Karellis rent & leasingtest” που δραστηριοποιείται στην ενοικίαση και ευέλικτη μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτων και δικύκλων.

Με ένα σύγχρονο στόλο είμαστε δίπλα στις ανάγκες σας.

To Group Karellistest με μία ομάδα ανθρώπων που γνωρίζουν και αγαπούν τη δουλειά τους, θα συνεχίσει με το ίδιο κύρος και ενθουσιασμό την πορεία της με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

karellis side image
generic
generic

Φόρμα Επικοινωνίας


  Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με τις ανάγκες επισκευής και σέρβις του αυτοκινήτου σας. Ελάτε, καλέστε μας ή στείλτε μας ένα email. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό εντός εργάσιμων ημερών και ωρών.

  Email: info@karellis-group.com

  test
  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

  22310 23563

  ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;

  Ελάτε στο Karellis Group

  Κλείστε ένα ραντεβού σήμερα με τη διαδικτυακή μας φόρμα

  Καλέστε μας

  22310 23563

  el test