Η νέα εποχή Opel σας περιμένει στην Karellis Group!

Η Opel μία από τις πιο δημοφιλείς μάρκες στην Ελλάδα και στον κόσμο, που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από τον Όμιλο Συγγελίδη, επέλεξε την Karellis Group για την εκπροσώπηση στην Κεντρική Ελλάδα και της μεγάλης αυτής μάρκας.

Το πανέμορφο Compact SUV MOKKA, το ευέλικτο και best seller της Opel, Corsa, το οικογενειακό SUV, Crossland και το επιβλητικό Grandland είναι εδώ μαζί με το βραβευμένο Astra, σαν το καλύτερο αυτοκίνητο της Γερμανίας για το 2023.

Εκτός από την έκθεση της Opel, οι μεγάλες τεχνικές εγκαταστάσεις, Service & After Sales της Karellis Group θα μπορούν να εξυπηρετήσουν και όλους τους κατόχους Opel στην Κεντρική Ελλάδα, δοθέντος ότι η Opel διαθέτει ένα από τους μεγαλύτερους στόλους αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Όσο για την απόκτηση ενός νέου Opel, η Karellis Group  το κάνει ακόμη πιο εύκολο καθώς σας παρέχει ένα μενού από χρηματοοικονομικές λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας!

Opel Eπαγγελματικά. Τα Γερμανικά πολυεργαλεία για κάθε επαγγελματία, τώρα άμεσα διαθέσιμα με το προνομιακό πρόγραμμα 3-4-5-6!

Αποκτήστε σήμερα το επαγγελματικό της Opel που καλύπτει τις ανάγκες σας με 300€ μηνιαία δόση, 4 χρόνια δωρεάν Service, 5 χρόνια Εγγύηση και πραγματικό bonus αγοράς 6.000€

Η ολοκληρωμένη γκάμα Επαγγελματικών Οχημάτων Opel είναι εδώ και περιλαμβάνει οτιδήποτε μπορεί να χρειάζεται η επιχείρησή σας.

Επιλέξτε όποιο από τα μοντέλα ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας, Combo, Vivaro ή Movano που διακρίνονται για την ποιότητα κατασκευής και την πρακτικότητά τους, διαθέτουν ανανεωμένη σχεδίαση και εφοδιάζονται με αναβαθμισμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και εξαιρετικά αποδοτικούς κινητήρες πετρελαίου.

Διαθέσιμα και σε αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις, για μέγιστη αποδοτικότητα με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Σας περιμένουμε!

KARELLIS GROUP

Επίσημος Διανομέας & Επισκευαστής για τον Νομό Φθιώτιδος

Κλείσε ραντεβού online

ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ

22310 23563

2ο Χλμ Ν.Ε.Ο Λαμίας – Αθήνας

2ο Χλμ Ν.Ε.Ο Λαμίας - Αθήνας

Email: info@karellis-group.com

test

Τηλέφωνο: 22310 23563

test

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με τις ανάγκες επισκευής και σέρβις του αυτοκινήτου σας. Ελάτε, καλέστε μας ή στείλτε μας ένα email. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό εντός εργάσιμων ημερών και ωρών.

Φόρμα Ενδιαφέροντος


    el test