Η νέα εποχή Opel σας περιμένει στην Karellis Group!

Η Opel μία από τις πιο δημοφιλείς μάρκες στην Ελλάδα και στον κόσμο, που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από τον Όμιλο Συγγελίδη, επέλεξε την Karellis Group για την εκπροσώπηση στην Κεντρική Ελλάδα και της μεγάλης αυτής μάρκας.

Το πανέμορφο Compact SUV Mokka, το ευέλικτο και best seller της Opel, Corsa, το οικογενειακό SUV, Crossland και το επιβλητικό Grandland είναι εδώ μαζί με το βραβευμένο Astra, σαν το καλύτερο αυτοκίνητο της Γερμανίας για το 2023.

Εκτός από την έκθεση της Opel, οι μεγάλες τεχνικές εγκαταστάσεις, Service & After Sales της Karellis Group θα μπορούν να εξυπηρετήσουν και όλους τους κατόχους Opel στην Κεντρική Ελλάδα, δοθέντος ότι η Opel διαθέτει ένα από τους μεγαλύτερους στόλους αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Όσο για την απόκτηση ενός νέου Opel, η Karellis Group  το κάνει ακόμη πιο εύκολο καθώς σας παρέχει ένα μενού από χρηματοοικονομικές λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ OPEL!

Το πετυχημένο πρόγραμμα Απόσυρσης & Ανταλλαγής από της Opel συνεχίζεται και σας προσφέρει το μεγαλύτερο όφελος για την αγορά ενός ολοκαίνουργιου Opel.

Φέρτε μας ό,τι οδηγείτε ανεξαρτήτως μάρκας ή μοντέλου, αποκτήστε κάποιο από τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα της έκθεσής μας επωφεληθείτε διπλά, μιας και η Opel δίνει πραγματικά τη μεγαλύτερη αξία στο παλιό σας αυτοκίνητο

Επιλέξτε ανάμεσα στο ανανεωμένο Mokka, το ευέλικτο Crossland, το επιβλητικό Grandland, το στυλάτο Corsa ή το δυναμικό Astra και κάντε το δικό σας άμεσα.

Στην Karellis Group σας προσφέρουμε διάφορες χρηματοοικονομικές λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Επισκεφθείτε τη Opel Karellis και μάθετε περισσότερα. Σας περιμένουμε!

Το πρόγραμμα Απόσυρσης & Ανταλλαγής συνεχίζεται στην Karellis Group!

KARELLIS GROUP

Επίσημος Διανομέας & Επισκευαστής για τον Νομό Φθιώτιδος

Κλείσε ραντεβού online

ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ

22310 23563

2ο Χλμ Ν.Ε.Ο Λαμίας – Αθήνας

2ο Χλμ Ν.Ε.Ο Λαμίας - Αθήνας

Email: info@karellis-group.com

test

Τηλέφωνο: 22310 23563

test

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με τις ανάγκες επισκευής και σέρβις του αυτοκινήτου σας. Ελάτε, καλέστε μας ή στείλτε μας ένα email. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό εντός εργάσιμων ημερών και ωρών.

Φόρμα Ενδιαφέροντος


    el test