Η ΚΑΡΕΛΛΗΣ Ε.Π.Ε. είναι η πραγματοποίηση του ονείρου ενός ανθρώπου, του Παναγιώτη Καρέλλη που λάτρευε και λατρεύει το χώρο του αυτοκινήτου και είχε οραματιστεί ένα ολόκληρωμένο συγκρότημα στο οποίο θα παρέχονται όλες οι υπηρεσίες που αφορούν την πώληση και την συντήρηση ενός αυτοκινήτου. Ο Παναγιώτης Καρέλλης ξεκίνησε το 1976 σαν ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων με ένα μικρό μαγαζί στο κέντρο της Λαμίας ενώ παράλληλα έκανε τα πρώτα του βήματα στην εμπορία αυτοκινήτων με την πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Το 1984 μία εταιρεία σταθμός βρέθηκε μπροστά του, η ανερχόμενη τότε CITROËN ΕΛΛΑΣ, με την οποία συνεργάζεται πιστά μέχρι σήμερα.

Στην πορεία του ο Παναγιώτης Καρέλλης συνεργάστηκε και με άλλες εταιρείες όπως την OPEL, την ISUZU, την ZASTAVA καθώς επίσης και για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα με την LANCIA (ΛΑΜΔΑ Α.Ε). Η αγάπη του για το χώρο του αυτοκινήτου και οι ανάγκες τις δουλειάς που συνεχώς μεγάλωναν, τον οδήγησαν να δημιουργήσει νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, στις οποίες θα καλύπτονται όλες οι ανάγκες των πελατών του.

Έτσι το 1995 μεταφέρεται στο 2ο χιλ. της Ν.Ε.Ο. ΛΑΜΙΑΣ-ΑΘΗΝΑΣ σε ένα καινούργιο ιδιόκτητο κτίριο 5000m2 στο οποίο στεγάζεται πιά η CITROËN, η πολλά υποσχόμενη ŠKODA  η JEEP καθώς και η LANCIA (ομίλου ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ) . Στην κάθετη μονάδα της εταιρείας εκτός από τις εκθέσεις αυτοκινήτων, στεγάζεται ένα άρτια εξοπλισμένο τεχνικό κέντρο για  CITROËN – ŠKODA – LANCIA – JEEP – CHRYSLER – DODGE , που αποτελείται από ,συνεργείο, ηλεκτρολογείο, φανοποιείο τμήμα υγραεριοκίνησης ,πλυντήριο αυτοκινήτων, με εξειδικευμένο προσωπικό. Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε. Η ΚΑΡΕΛΛΗΣ Ε.Π.Ε. στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της και με μία ομάδα ανθρώπων που γνωρίζουν και αγαπούν τη δουλειά τους, θα συνεχίσει με το ίδιο κύρος και ενθουσιασμό την πορεία της με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Service LANCIA

Σ’ ένα χώρο κάτω από τις εκθέσεις της εταιρείας ΚΑΡΕΛΛΗΣ ΕΠΕ, η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στηρίζει το service και τις μηχανο-ηλεκτρολογικές επισκευές, όλα με τις απαρέγκλιτες προδιαγραφές της LANCIA. O πλήρης εξοπλισμός και η επαρκής επάνδρωση με άριστους τεχνικούς, επιτρέπει την ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών.

Ανταλλακτικά

Στην Karellis Group δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο συνδυασμό υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους στα μεταχειρισμένα και κανούργια ανταλλακτικά που προτείνουμε στους πελάτες μας. Η 20ετής παρουσία μας στην αγορά, μας επιτρέπει να προσφέρουμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές στα ανταλλακτικά που είναι αναγκαία για την επισκευή και συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

 

Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με όλα τα κορυφαία ονόματα του χώρου και τις κεντρικές αντιπροσωπείες αυτοκινήτων προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε το καλύτερο ανταλλακτικό στην καλύτερη δυνατή τιμή.
Όλα τα γνήσια ανταλλακτικά συνοδεύονται με εγγύηση ενός έτους.

Επισκεφθείτε μας ή επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να συζητήσουμε κάθε σας ανάγκη σε θέματα ανταλλακτικών, συντήρησης ή και φανοποιίας

KARELLIS GROUP

Επίσημος Διανομέας & Επισκευαστής για τον Νομό Φθιώτιδος

Κλείσε ραντεβού online

ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ

22310 23563

2ο Χλμ Ν.Ε.Ο Λαμίας – Αθήνας

el test