Η νέα εποχή Opel σας περιμένει στην Karellis Group!

Η Opel μία από τις πιο δημοφιλείς μάρκες στην Ελλάδα και στον κόσμο, που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από τον Όμιλο Συγγελίδη, επέλεξε την Karellis Group για την εκπροσώπηση στην Κεντρική Ελλάδα και της μεγάλης αυτής μάρκας.

Το πανέμορφο Compact SUV Mokka, το ευέλικτο και best seller της Opel, Corsa, το οικογενειακό SUV, Crossland και το επιβλητικό Grandland είναι εδώ μαζί με το βραβευμένο Astra, σαν το καλύτερο αυτοκίνητο της Γερμανίας για το 2023.

Εκτός από την έκθεση της Opel, οι μεγάλες τεχνικές εγκαταστάσεις, Service & After Sales της Karellis Group θα μπορούν να εξυπηρετήσουν και όλους τους κατόχους Opel στην Κεντρική Ελλάδα, δοθέντος ότι η Opel διαθέτει ένα από τους μεγαλύτερους στόλους αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Όσο για την απόκτηση ενός νέου Opel, η Karellis Group  το κάνει ακόμη πιο εύκολο καθώς σας παρέχει ένα μενού από χρηματοοικονομικές λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας!

Η Opel πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά και εγκαινιάζει το πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel”.

Δίνουμε τη λύση στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων όλων των μαρκών, των οποίων το κόστος χρήσης και συντήρησης είναι αρκετά υψηλό σε σχέση με την εμπορική τους αξία και προσφέρουμε μεγαλύτερη αξία σε αυτά τα παλαιά οχήματα.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τη διαχείριση της διαδικασίας απόσυρσης ή ανταλλαγής του παλαιού σας οχήματος, χωρίς καμία δική σας ανάμειξη, απλουστεύοντας και διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τη διαδικασία και απόκτηση ενός καινούργιου Opel.

Επισκεφθείτε την Opel Karellis και λάβετε το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς για το μεταχειρισμένο σας – που μπορεί να φτάσει έως και τα 3.500€, ανάλογα με το μοντέλο Opel που θα επιλεγεί, ενώ κάθε νέο Opel συνοδεύεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση. Το πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel” αφορά όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.

KARELLIS GROUP

Official Distributor & Repairman for the Prefecture of Fthiotida

Make an appointment online

CALL US NOW

22310 23563

2nd km NEO Lamia - Athens

2nd km NEO Lamia - Athens

Email: info@karellis-group.com

test

Telephone: 22310 23563

test

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με τις ανάγκες επισκευής και σέρβις του αυτοκινήτου σας. Ελάτε, καλέστε μας ή στείλτε μας ένα email. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό εντός εργάσιμων ημερών και ωρών.

Φόρμα Ενδιαφέροντος


    en_GB test