Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, το After-Sales Service της Citroën Karellis έχει κινητοποιηθεί ώστε να προστατεύσει την υγεία και την ασφάλεια τη δική σας και των αγαπημένων σας προσώπων.

Στις εγκαταστάσεις μας, έχουμε θεσπίσει μία πλήρη σειρά μέτρων ώστε να ενισχύσουμε τα πρωτόκολλα υγιεινής. Οι άνθρωποί μας έχουν εκπαιδευτεί σε ότι αφορά την αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής που προστατεύουν και εσάς και τους ίδιους. Εφαρμόζουν αυστηρές μεθόδους εργασίας οι οποίες έχουν πιστοποιηθεί από εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της υγείας. Χρησιμοποιούν προϊόντα που έχουν επιλεγεί από εμπειρογνώμονες τεχνικούς και από το χώρο της υγείας ώστε να εξασφαλίζουν πάντα την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών.

Οι παρακάτω ενέργειες απολύμανσης του αυτοκινήτου σας διασφαλίζουν την ιδανικό βαθμό της ποιοτικής εργασίας:
. Ειδικός εξοπλισμός ατομικής προστασίας των τεχνικών μας
. Προετοιμασία αυτοκινήτου
. Καθαρισμός και απολύμανση του εσωτερικού σε 17 βήματα, με όλες τις πόρτες ανοιχτές
. Καθαρισμός και απολύμανση εξωτερικά του αυτοκινήτου
. Αφαίρεση του εξοπλισμού προστασίας των τεχνικών.

Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες προστασίας. Δημιουργήσαμε και προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα απολύμανσης και ασφάλειας, το πακέτο Citroën Clean ’n Safe ,που περιλαμβάνει έναν έλεγχο ασφαλείας (με 20 σημεία ελέγχου), καθαρισμό του συστήματος κλιματισμού, αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας, απολύμανση εσωτερικά και εξωτερικά του αυτοκινήτου σας, μόνο με 50€.

Η Citroën Karellis κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να συντηρεί και να επισκευάζει τα ελαφρά επαγγελματικά και επιβατικά οχήματα των πελατών της και να τους παρέχει την απαραίτητη βοήθεια σε περίπτωση ακινητοποίησης από βλάβη.

Πρώτη μας προτεραιότητα είναι η προστασία της υγείας των πελατών και των υπαλλήλων μας  μέσω της εφαρμογής αυστηρών μέτρων στα συνεργεία μας : η χρήση μάσκας, η υποχρεωτική χρήση γαντιών, η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας θα πρέπει να τηρείται στην ουρά κατά τη διάρκεια της παραλαβής και του ελέγχου του αυτοκινήτου, στα συνεργεία μας.
Εάν έχετε συμπτώματα όπως βήχα ή πυρετό κατά την άφιξή σας στις εγκαταστάσεις μας, σας παρακαλούμε να καθυστερήσετε το ραντεβού σας μέχρι να υποβληθείτε σε ιατρικό έλεγχο.
Κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να διατηρήσουμε την υγεία σας, την ασφάλειά σας και τη δυνατότητά σας για μετακίνηση.

Η Citroën Karellis παρακολουθεί στενά την κατάσταση και ενημερώνει καθημερινά τις ώρες λειτουργίας των συνεργείων του δικτύου μας και σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες. Λαμβάνοντας υπόψη τις περιστάσεις, ορισμένα συνεργεία ενδέχεται να είναι κλειστά ή να έχουν τροποποιήσει τις ώρες λειτουργίας τους. Επικοινωνήστε με το συνεργείο μας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητά του.

Φροντίστε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.
Η ομάδα After-Sales της Citroën Karellis

            

Copyright © 2022 | Σχεδιασμός & Φιλοξενία από την WorldofWeb

2ο Χλμ Ν.Ε.Ο Λαμίας - Αθήνας
Τηλέφωνα: 22310 23563, 43341, 47535
Φάξ: 22310 33889

Email: info@karellis-group.com